Nymphaea Aquapark Oradea

Nymphaea Aquapark Oradea 1

Aquapark-ul Nymphaea din Oradea se întinde pe o suprafaţă de 7 hectare, fiind unul din cele mai mari aquapark-uri din regiunea de sud-est a Europei Centrale. Reprezintă locul ideal pentru relaxare și distracție, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

Cu un arsenal de 10 tobogane incitante, 15 bazine de înot şi relaxare, structuri de joacă speciale pentru copii, 6 saune, saloane de masaj, baie turcească, terenuri de sport şi restaurante, Aquapark-ul Nymphaea deţine supremaţia distracţiei în Transilvania. Clienții revin cu plăcere, Nymphaea fiind o oază de relaxare, în orice anotimp.

HostWare WinVEN a fost integrat cu echipamentul de acces în complex, brățările cu chip asigurând atât permisiunea de trecere prin turnicheți, cât și alocarea, închiderea și deschidere unui dulap propriu la garderobă. De asemenea, brățările sunt folosite pentru achiziționarea de produse sau servicii în incinta aquapark-ului.

La intrare, clientul alege suma de bani pe care dorește să o transforme în credit, iar ulterior, acesta se foloseste pentru plata produselor, printr-o simplă scanare a brățării. Datorită sistemului HostWare WinVEN, la ieșire, casierul poate vedea creditul rămas pe brățară, acesta fiind restituit clientului sub forma de numerar.

În întreg complexul, atât la casierie, cât și în cadrul restaurantelor și teraselor exterioare, vânzarea este gestionată prin modulul WinVEN, iar mișcările de stoc și întreaga gestiune este controlată în modulul de gestiune WinARU, unitar, pentru toate punctele de vânzare.