WinFRO HostWare

Cea mai complexă, modernă și intuitivă aplicație pentru managementul hotelier.  Este proiectată atât pentru operarea pe un singur computer – la hotelurile mici, cât și pe mai multe computere, utilizând rețeaua informatică internă, în cazul hotelurilor mari și a complexelor hoteliere . Dispunând de o întreagă gamă de module integrate, care include gestionarea rezervărilor/cazărilor, housekeeping, facturare, statistici și rapoarte, HostWare winFRO oferă o flexibilitate de neegalat pentru proprietarul hotelului în gestionarea proprietății.

Modul rezervări complex și user friendly

 • Dispunând de o interfață extrem de intuitivă, se pretează excelent atât pentru rezervări individuale cât și pentru cele de grup. Camerele unei rezervări de grup sunt gestionate clar. Putem utiliza un număr nelimitat de tipuri de camere.
 • Datele despre clienți sunt gestionate facil, într-un mod extrem de confortabil pentru utilizator. Păstrează toate datele de contact și informațiile cumulate din rezervările oaspetelui.
 • Datorită modului avansat de gestionare a camerelor și a prețurilor, HostWare winFRO permite organizarea camerelor în grupuri, aplicarea de prețuri multiple în funcție de tip de cameră, oaspete, vârstă, sau tip de masă. Sistemul interactiv de gestionare a prețurilor permite setarea prețurilor în funcție de sezon, momentul saptămânii, sărbători și evenimente, precum și integrarea discounturi-lor presetate în funcție de partener, pachete de discount presetate sau discount-uri în sumă fixă sau procent, eliminând astfel posibilele erori umane ale operatorului din recepție.
 • Rezervările pot fi operate extrem de facil atât de recepționeri, cât și de departamentul de rezervări în cazul marilor hoteluri sau al lanțurilor hoteliere.
Aplicație Software Management Hotelier - PMS 1
Aplicație Software Management Hotelier - PMS 2

Oglindă camere multifuncțională

 • HostWare winFRO dispune de cea mai interactivă și „user friendly” interfață de prezentare a ocupării proprietății, atât din punct de vedere al locuitorilor, cât și al rezervărilor și al oaspeților plecați.
 • O varietate de opțiuni permit accesul instantaneu la detaliile dorite despre orice rezevare. Acțiuni precum ‘rezervare rapidă’,’mutare camere’,’modificare dată plecare’, se fac simplu cu „drag and drop”.
 • Vizualizare camere libere – sosiri – plecări, check-in, setare stare cameră, inițiere întocmire factură, check-out – toate cu un singur click.

Facturare și evidența încărcărilor pe mai multe nivele

 • Generarea, gestionarea și imprimarea facturilor și a proformelor nu a fost niciodată mai facilă!
 • Posibilitatea emiterii facturii pe cont rezervare în cazul rezervărilor de grup.
 • Serviciile de care a beneficiat clientul respectiv, cele încărcate în mod automat (telefon, internet, pay-TV), sunt încărcate pe cameră.
 • Consumațiile din alimentație publică pot fi încărcate atât pe cont cameră cât și pe cont client.
Aplicație Software Management Hotelier - PMS 3
Aplicație Software Management Hotelier - PMS 4

Suport Housekeeping

 • Starea camerelor poate fi interogată si modificată individual sau grupat.
 • Consumația de minibar poate fi introdusă defalcat pe camere, dintr-un singur ecran.
 • Programul permite listarea anumitor rapoarte: de guvernantă, așternere și aranjamente.

Rapoarte și statistici

HostWare winFRO încorporează un număr mare de rapoarte, bogat parametrizabile, grupate pe domenii de interes, rapoarte încasări, previziuni rulaj/grad ocupare, rapoarte contabile cât și rapoarte statistice, source of business și alte rapoarte.

Aplicație Software Management Hotelier - PMS 5
Aplicație Software Management Hotelier - PMS 6

Night audit

 • În cursul acestui proces automatizat are loc verificarea rezervărilor, a caselor, a sistemelor interfațate cât și încărcarea automată a tarifelor de cameră.
 • Parte integrantă a închiderii nocturne este listarea setului de rapoarte predefinite.

Interconectare cu alte aplicații software și produse hardware

HostWare winFRO operează nativ cu aplicațiile HostWare winVEN pentru încărcarea vânzărilor din unitățile de alimentație publică ale proprietății, cu HostWare winARU pentru descărcarea stocurilor din gestiunile de Minibar și Shop, HostWare winSPA pentru programările din baza de tratament a proprietății, HostWare winFIT pentru accesul în spațiile de agrement ale proprietății (piscină, sala fitness, terenuri sport, etc) și HostWare winREN pentru planificarea evenimentelor.

Totodată, HostWare winFRO dispune de interfețe compatibile atât cu o multitudine de sisteme de acces în camere, de gestiune PAY-TV, gestionarea clădirii (BMS) și centrale telefonice pentru incarcarea automata a apelurilor din camere, cât și cu cele mai răspândite aplicații contabile.