WinFIT HostWare

Aplicația HostWare winFIT gestionează accesul în spațiile de agrement și ștranduri, ridicându-se la nevoile și așteptările secolului XXI.

Prin intermediul acesteia se gestionează, într-un mod extrem de simplu, atât vânzarea de bilete și abonamente în astfel de spații, cât și evidența serviciilor de care beneficiază clienții în interiorul acestora, pe bază de credit sau debit.

Vânzare super-rapidă de bilete și abonamente

  • Eliberarea biletelor de intrare, sub formă de brățări RFID de identificare, se face în câteva secunde.
  • Operarea abonamentelor, respectiv evidența acestora se face de asemenea pe bază de carduri magnetice sau proximity.
Aplicație software pentru gestiunea accesului în spațiile de agrement 1
Aplicație software pentru gestiunea accesului în spațiile de agrement 2

Sistem credit-debit

  • Clienții nu mai sunt nevoiți să poarte grija banilor în incinta spațiilor de agrement și a ștrandurilor prin purtarea de portmonee sau alte metode “sofisticate”.
  • În funcție de modul de lucru acceptat, în incinta unității, clienții pot consuma produse sau pot beneficia de servicii în contul unor sume preplătite la intrare sau cu plata la ieșire.

Comandă control acces

Existența Interfețelor cu o multitudine de sisteme de control acces fac posibilă reglementarea accesului clienților în spațiile de servicii predefinite, cu ajutorul unor identificatori valizi (brățară, card, sau alți identificatori).

Astfel, pe lângă controlul accesului în spațiile disponibile, este posibilă și taxarea automatizată a serviciilor suplimentare (ex: sauna, solar, etc.)

Aplicație software pentru gestiunea accesului în spațiile de agrement 3

Diverse tipuri de bilete și abonamente

  • Sistemul permite controlul unui număr nelimitat de bilete și abonamente.
  • La crearea biletelor sau abonamentelor există posibilitatea restricționării orelor, respectiv al ocaziilor de acces al acestora, cât și al selectării perioadei în care acestea pot fi vândute.
  • Datorită opțiunilor multiple și intuitive disponibile în sistem, pot fi create, în câteva secunde, bilete sau abonamente individuale sau de grup, cu sau fără reducere, cu sau fără credit, valabile toată ziua sau doar în anumite perioade ale zilei.
Contact / Asistență