Euphoria Biergarten

Euphoria Biergarten 1

In inima verde a orașului, în Parcul Central, Euphoria Biergarten își așteaptă clienții cu un meniu bogat în băuturi și mâncăruri, într-un decor inedit, fiind unul din cele mai spectaculoase pub-uri din oraș. În aceeași categorie intră și Fabrica de Bere Ursus – un concept unic.  Elementul cel mai interesant al decorului este faptul că toţi consumatorii pot asista la procesul de fabricare a berii, pentru că acesta se poate urmări prin intermediul pereţilor de sticlă care dezvăluie linia de producţie.

Euphoria Music Hall este casa concertelor live din Cluj si unul dintre cele mai eclectice localuri din oras. Arhicunoscut pentru petrecerile specifice care se termină abia în zori, Euphoria Music Hall găzduiește concerte ale celor mai mari trupe românești și străine și DJ renumiți.

Fiind localuri cu capacitate mare, în care se lucrează la foc continuu, POS-urile HostWare, integrate cu modulul de vânzare WinVEN, distribuite strategic în cadrul încăperilor, permit ospătarilor și barmanilor să introducă și să transmită comanda în timp foarte scurt.

Mărturie a profesionalismului personalului Euphoria și, totodată, a încrederii acestora în serviciile HostWare, stă anunțul afișat vizibil în localuri: „Dacă nu primiți bon fiscal, consumația este gratuită”.

Modulul de gestiune – WinARU permite controlul total al înregistrărilor și mișcarilor de stoc, atât între unitățile interne, cât și în relația cu partenerii externi. De asemenea, rapoartele importante sunt la un click distanță, în orice moment.