Program gestiune stocuri: WinARU HostWare

HostWare winARU este o aplicație software, program de gestiune stocuri în alimentația publică, cu ajutorul căreia puteți avea o evidență clară, la zi a stocurilor de băuturi și mâncăruri pe fiecare gestiune în parte. Rolul principal al programului este descărcarea automata a gestiunilor cu materiile prime aferente vânzării din aplicația de vânzare HostWare winVEN.

Documente pentru mișcări stocuri în gestiune

  • Operarea documentelor de gestiune – NIR-uri, transferuri între gestiuni, scăderea perisabilităților și orice alte documente care să evidențieze mișcarea stocurilor – este extrem de facilă, datorită interfeței cu utilizatorul, intuitiva, ”user friendly”.
  • Acest modul administrează toate mișcările în gestiune, atât cele clasice (NIR, calculație consum, modificări în baza inventarelor) cât și unele specifice care se setează pentru fiecare partener în parte în funcție de modul de lucru al acestuia.
Aplicație software și program gestiune stocuri 1
Aplicație software și program gestiune stocuri 2

Evaluări de inventariere a stocurilor pe diverse gestiuni

  • Pentru evidența stocurilor se pot alege diferite tipuri de gestiuni: Depozit, Depozit FIFO, Bucătărie cu sau fără stoc negativ, gestiuni la preț vânzare etc..
  • Sistemul dispune de un ”expert” pentru efectuarea inventarului, care constă într-o succesiune condiționată de activități, conducând utilizatorul prin procesul de inventariere, de la culegerea datelor până la listarea diferențelor de inventar pe articole și evaluarea/închiderea inventarului.
  • timpul petrecut cu evaluarea inventarului, din momentul în care avem listele cu stocul fizic, este de ordinul minutelor.

Programe de calculație diferite

Pot fi compuse rețete care se înlănțuie pe mai multe nivele, rețete de semipreparate cât și rețete de sosuri și creme cu calculație la kilogram. Pe baza rețetelor, sistemul generează costuri de materie primă pe porție și adaosul practicat la vânzare pe produsul finit, calculând totodată materiile prime aferente vânzărilor, care se descarcă automat din gestiunea presetată. Rețetarele dispun de posibilitatea evidenței conținutului de substanțe nutritive, necesare pentru normele HACCP.

Diferite rapoarte și statistici de gestiune stocuri

  • Fișa de magazie care evidențiază istoricul fiecărui articol de stoc, lista stocurilor înregistrate, stocuri pe furnizor, raport de gestiune și o mulțime de rapoarte și statistici cu privire la articolele care au trecut vreodată prin gestiuni, sunt la un buton distanță de referentul în gestiune sau de proprietarul unității.
  • Fiecare raport se poate exporta în Excel, unde cei avizați mai pot face grafice și diagrame.
Aplicație software și program gestiune stocuri 3

Sisteme conectate cu acest program gestiune stocuri

  • Materiile prime aferente vânzării din aplicația de vânzare HostWare winVEN, se descarcă din gestiunea presetată în mod automat. Articolele de minibar vândute în aplicația de management hotel HostWare winFRO se descarcă automat din gestiunea minibarului.
  • Este posibilă evidența stocurilor prin descărcarea automată a articolelor vândute în cazul aplicației de administrare și acces spații de agrement și ștranduri HostWare winFIT și a aplicației de administrare SPA – HostWare winSPA.