Danubius Health Spa Resort Sovata

Danubius Health Spa Resort Sovata 1

Unul din cele mai mari complexuri balneare și wellness din Transilvania, Danubius Health Spa Resort Sovata 4*, a ales cu încredere programele oferite de Genetyp Solutions.

Situat în vecinătatea lacului Ursu, renumitul lac cu apă sărată din stațiunea Sovata, hotelul dispune de 168 de camere de tip Standard sau Deluxe. Acestea sunt gestionate în modulul de gestiune hotelieră WinFRO. Astfel, rezervările, sosirile și plecările, datele de identificare ale clienților, servicii extra, mese servite, facturi, etc. sunt centralizate și evidențiate într-un singur loc.

Preluarea comenzilor și servirea, atât în restaurant, cât și pe terasa hotelului sau în caffe bar, se face eficient și ușor, sistemul WinVEN distribuind comenzile personalizate către unitățile responsabile cu pregătirea preparatelor. Cele două module – WinFRO și WinVEN – sunt interconectate, așadar transferul consumației pe camere se face la atingerea unei taste.

Modulul de gestiune WinARU ține evidența stocurilor pentru toate unitățile hotelului, înregistrând mișcările de stoc, documentele introduse, consumurile și descărcările de gestiune..

Piscina cu apă terapeutică a hotelului este alimentată cu apa Lacului Ursu. Vizitatorii dornici de vindecare sunt primiţi în hotel de o echipă de medici specialişti şi terapii tradiţionale, iar cei care caută relaxare prin wellness, se pot bucura de o secţie wellness spaţioasă şi de tratamente de înfrumuseţare.

Aplicația Hostware WinSPA, de administrare a bazelor de tratament, oferă o soluție completă pentru dispeceratul tratamentelor, evidența efectuării și facturarea acestora. Totodată oferă o evidență clară a programului pentru personalul de tratament și a locurilor de efectuare al tratamentelor.

Hostware WinSPA este interfațat cu aplicația PMS Hostware WinFRO, folosește aceeași bază de date, astfel poate prelua datele oaspeților cazați și încărca serviciile cu costurile aferente pe contul camerei oaspeteluis.