Danubius Health Spa Resort Sovata

Categorie:

Unul din cele mai mari complexuri balneare și wellness din Transilvania, Danubius Health Spa Resort Sovata 4*, a ales cu încredere programele oferite de Genetyp Solutions.

Situat în vecinătatea lacului Ursu, renumitul lac cu apă sărată din stațiunea Sovata, hotelul dispune de 168 de camere de tip Standard sau Deluxe. Acestea sunt gestionate în modulul de gestiune hotelieră WinFRO. Astfel, rezervările, sosirile și plecările, datele de identificare ale clienților, servicii extra, mese servite, facturi, etc. sunt centralizate și evidențiate într-un singur loc.

Preluarea comenzilor și servirea, atât în restaurant, cât și pe terasa hotelului sau în caffe bar, se face eficient și ușor, sistemul WinVEN distribuind comenzile personalizate către unitățile responsabile cu pregătirea preparatelor. Cele două module – WinFRO și WinVEN – sunt interconectate, așadar transferul consumației pe camere se face la atingerea unei taste.

Modulul de gestiune WinARU ține evidența stocurilor pentru toate unitățile hotelului, înregistrând mișcările de stoc, documentele introduse, consumurile și descărcările de gestiune..

Piscina cu apă terapeutică a hotelului este alimentată cu apa Lacului Ursu. Vizitatorii dornici de vindecare sunt primiţi în hotel de o echipă de medici specialişti şi terapii tradiţionale, iar cei care caută relaxare prin wellness, se pot bucura de o secţie wellness spaţioasă şi de tratamente de înfrumuseţare.

Aplicația Hostware WinSPA, de administrare a bazelor de tratament, oferă o soluție completă pentru dispeceratul tratamentelor, evidența efectuării și facturarea acestora. Totodată oferă o evidență clară a programului pentru personalul de tratament și a locurilor de efectuare al tratamentelor.

Hostware WinSPA este interfațat cu aplicația PMS Hostware WinFRO, folosește aceeași bază de date, astfel poate prelua datele oaspeților cazați și încărca serviciile cu costurile aferente pe contul camerei oaspeteluis.

Nymphaea Aquapark Oradea

Categorie:

Aquapark-ul Nymphaea din Oradea se întinde pe o suprafaţă de 7 hectare, fiind unul din cele mai mari aquapark-uri din regiunea de sud-est a Europei Centrale. Reprezintă locul ideal pentru relaxare și distracție, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

Cu un arsenal de 10 tobogane incitante, 15 bazine de înot şi relaxare, structuri de joacă speciale pentru copii, 6 saune, saloane de masaj, baie turcească, terenuri de sport şi restaurante, Aquapark-ul Nymphaea deţine supremaţia distracţiei în Transilvania. Clienții revin cu plăcere, Nymphaea fiind o oază de relaxare, în orice anotimp.

HostWare WinVEN a fost integrat cu echipamentul de acces în complex, brățările cu chip asigurând atât permisiunea de trecere prin turnicheți, cât și alocarea, închiderea și deschidere unui dulap propriu la garderobă. De asemenea, brățările sunt folosite pentru achiziționarea de produse sau servicii în incinta aquapark-ului. La intrare, clientul alege suma de bani pe care dorește să o transforme în credit, iar ulterior, acesta se foloseste pentru plata produselor, printr-o simplă scanare a brățării. Datorită sistemului HostWare WinVEN, la ieșire, casierul poate vedea creditul rămas pe brățară, acesta fiind restituit clientului sub forma de numerar.

În întreg complexul, atât la casierie, cât și în cadrul restaurantelor și teraselor exterioare, vânzarea este gestionată prin modulul WinVEN, iar mișcările de stoc și întreaga gestiune este controlată în modulul de gestiune WinARU, unitar, pentru toate punctele de vânzare.

Euphoria

Categorie: Tag-uri:

Euphoria este unul din brand-urile cu ecou din Cluj-Napoca, reușind să impresioneze prin servicii și prin localurile aparte, amplasate în puncte-cheie ale orasului.

In inima verde a orașului, în Parcul Central, Euphoria Biergardten își așteaptă clienții cu un meniu bogat în băuturi și mâncăruri, într-un decor inedit, fiind unul din cele mai spectaculoase pub-uri din oraș. În aceeași categorie intră și Fabrica de Bere Ursus – un concept unic. Elementul cel mai interesant al decorului este faptul că toţi consumatorii pot asista la procesul de fabricare a berii, pentru că acesta se poate urmări prin intermediul pereţilor de sticlă care dezvăluie linia de producţie.

Euphoria Music Hall este casa concertelor live din Cluj si unul dintre cele mai eclectice localuri din oras. Arhicunoscut pentru petrecerile specifice care se termină abia în zori, Euphoria Music Hall găzduieste concerte ale celor mai mari trupe românești și străine și DJ renumiți.

Fiind localuri cu capacitate mare, în care se lucrează la foc continuu, POS-urile HostWare, integrate cu modulul de vânzare WinVEN, distribuite strategic în cadrul încăperilor, permit ospătarilor și barmanilor să introducă și să transmită comanda în timp foarte scurt.

Mărturie a profesionalismului personalului Euphoria și, totodată, a încrederii acestora în serviciile HostWare, stă anunțul afișat vizibil în localuri: „Dacă nu primiți bon fiscal, consumația este gratuită”.

Modulul de gestiune – WinARU permite controlul total al înregistrărilor și mișcarilor de stoc, atât între unitățile interne, cât și în relația cu partenerii externi. De asemenea, rapoartele importante sunt la un click distanță, în orice moment.